The Girlfriend Experience – seksi- ja seuralaispalveluni tyttöystävänäsi

GFE eli the Girlfriend Experience

GFE on lyhenne sanoista Girlfriend Experience eli ”tyttöystäväkokemus”. Tyttöystäväkokemuksessa tapaamisen tyylilaji on intiimi ja lämminhenkinen. Mukaan kuuluu hitaita suudelmia, aistikkaita kosketuksia, hyväilyä, silittelyä, juttelua, suuseksiä, yhdyntää, onnellisia loppuja, uusia alkuja, ja kaiken kaikkiaan molemminpuolista nautintoa. Voin myös lämmittää meille saunan, jos haluat heittää tapaamisen lopuksi löylyä yhdessä.

Anaaliseksi

Oikean kumppanin kanssa anaaliseksi voi olla ihanaa. Jotta se olisi sitä juuri sinun kanssasi, minulla on anaaliseksiä vastaanottaessani kokorajoitus käytössäni. Anaaliseksi kanssani onnistuu siis vain normaalilla ja pienikokoisella varustuksella. Arvioin peniksen koon ja paksuuden aina paikan päällä, joten ennakkoon en anaaliseksimahdollisuutta pysty sinulle täysin luvata. Sinun suuntaasi anaaliseksi onnistuu tietysti joka kerta. Käytössäni on strap-on ja suihinoton yhteydessä eturauhasesi hieronta tuottaa sinulle suurta lisänautintoa. Huomioithan, että veloitan kaikista peppuleikeistä +40€.

Turvallisuus ja hygienia

Tyttöystäväsi kanssa yhdyntä ja vastaanottamasi suuseksi on aina turvaseksiä, eli käytämme aina kondomia ja liukuvoidetta. Minulla on varastoissani myös naisten kondomeja sekä suuseksisuojia, joita voimme pyynnöstäsi kokeilla. Kasvoilleni ja rinnoilleni saat laueta pysyen kaukana limakalvokontaktista. Sinulta toivon perussiisteyttä. Luonani pääset aina suihkuun tai käsienpesulle tapaamisemme alussa.

Ensimmäisen kerran koittaessa

Kenen kanssa olisi turvallisempi menettää neitsyytensä ja harjoitella seksin saloja kuin oman tyttöystävänsä? Kokemattomuutesi ei minua haittaa yhtään. Otetaan rauhassa ja edetään askel kerrallaan hitaasti. Minä johdatan tilannetta, ja voit tuntea olosi turvalliseksi kokeneissa ja hellissä käsissäni. Jos olet jo menettänyt neitsyytesi tai poikuutesi, mutta kokemuksien vähäisyys saa olosi vielä epävarmaksi, olet hyvin tervetullut harjoittelemaan kanssani tekniikoita, sekä keräämään rohkeutta olla seksuaalisessa kanssakäymisessä toisen ihmisen kanssa. Opetan sinua mielelläni.

Treffipaketit

Voit viedä minut itsesinäköisille treffeille, tarkoittaa se sitten elokuvissa, kuntosalilla, matsissa tai vaikka ravintolassa syömässä käyntiä. Treffipakettiin voi yhdistää seksiä treffien alkuun, loppuun tai kumpaankin. Treffipaketit hinnoittelen erikseen tapauskohtaisesti.


Ota yhteyttä ja sovi tyttöystävätyyliset treffit kanssani jo tänään..

Ps.  Sinulla on mahdollisuus katsella kuukausimaksua vastaan tyttöystäväsi tuhmia videoita osoitteessa onlyfans.com/bbwnanna