Kinky – kun pelkkä vanilja ei riitä…

 

Toteutan mielelläni kokeilunhaluisella ja vapaamielisellä otteella erinäisiä bdsm-kuvastoon kuuluvia seksuaalisia akteja, fetissejä ja roolileikkejä.


Dominointi

Dominana olen leikkisän ilkikurinen Valtiatar. Rakastan päästää sisäisen sadistini valloilleen, tuottaa sinulle kipua ruoskien ja antaen sinulle ulkoisesti sähköshokkeja. Sidon sinut kiinni sänkyyni, istun naamallasi tukahduttaen hengityksesi, syljen päällesi, pakotan sinut imeskelemään varpaitani ja kenkiäni, nuolemaan kumpaakin reikääni, ratsastan naamaasi kiinnitetyllä dildolla ja talutan sinua hihnassa. Onnellinen loppu riippuu hyvästä käytöksestäsi ja ennakkoon sopimisesta.

GFE-domina

Haluatko kokea sopivassa suhteessa hellyyttä ja ripauksen kovempia otteita? Haluatko tulla käytetyksi seksilelunani? Silloin GFE-domina on juuri oikea palvelu Sinulle, sillä siinä yhdistyvät GFE:n suloiset suudelmat ja intiimiys dominan määräilyyn ja hallintaan. Tyttöystävänäsi määrään tahdin ja käytän sinua ja vartaloasi tyydyttämään mielihalujani sinun tarpeitasi unohtamatta.

Roolileikit

Roolileikeissä olen omassa elementissäni. Valmiista rooliasuista minulla on käytössäni sihteerin, sisäkön ja koulutytön uniformut, mutta vain mielikuvitus on rajana, mitä leikkejä leikkiä! Etenkin ikäleikit, joissa äitinäsi pidän sinusta hävyttömän hyvää huolta, ovat mieleeni. Tyttöily luonani on myös erittäin sallittua. 

Fetissit ja muut fantasiat

Kerro rohkeasti avoimin mielin mieltymyksistäsi, niin ehkä voimme toteuttaa toiveesi…


Lisämaksusta

Pissaa sinulle lasista päälle kaadettuna tai juotettuna +40€

Peppuleikkejä sinulle tai minulle +40€.


Ota yhteyttä, niin toteutetaan fantasiasi…

Ps. Muun muassa femdom-videoitani on nähtävillä kuukausimaksua vastaan osoitteessa onlyfans.com/bbwnanna