Usein kysytyt kysymykset


Milloin ja missä sinua voi tavata?

Tällä hetkellä olen tavattavissa lähinnä arki-iltaisin ja viikonloppuisin ennakkovarauksella yksityisasunnossani Järvenpäässä. Tapaamisen pituudet vaihtelevat varttitunnista koko yön tapaamisiin. Luokseni pääset autolla Lahden moottoritietä ja Tuusulanväylää pitkin, tai julkista liikennettä käyttäen kätevästi junalla. Alueella on autoilijoille tarjolla  parkkipaikkoja.  Asuinrakennukseeni ei valitettavasti ole esteetöntä käyntiä. Teen satunnaisesti keikkoja myös muihin kaupunkeihin.


Kuinka ajoissa minun pitää varata aika tapaamisellemme?

Teen seksityötä sivutoimisesti, ja siviilielämäni määrittää aikatauluani. Pääsääntöisesti mitä aiemmin varaat ajan, sitä varmemmin sen saamme toteutumaan. Toisinaan tapaaminen on mahdollista järjestää myös samalle päivälle, jos satun päivystämään ja olen vapaana. 


Mitä BBW tarkoittaa?

BBW on lyhenne englanninkielisestä termistä Big Beautiful Woman eli iso, kaunis nainen. Käyttäessäni itsestäni taiteilijanimeä BBW-Nanna viittaan siis isoon kokooni ja kauniiseen ulkomuotooni.


Ovatko tämän sivuston kuvat sinun omiasi?

Kyllä, esiinnyn itse kaikissa kuvissa. Kuvat on otettu kesällä 2019 ja keväällä 2020. Vartaloani ei ole kuvissa muokattu, mutta niistä on piilotettu runsaat tatuointini.


Maksutavat?

Maksaa voit ainoastaan käteisellä. Maksu tapahtuu aina heti tapaamisen aluksi. Sinun on hyvä varautua tasarahaan.


Varasin 30 minuutin ajan. Saammeko siis harrastaa seksiä koko 30 minuutin ajan?

Varatessasi 30 minuutin ajan meillä on kokonaisuudessaan tuon verran aikaa kaikkiin tapaamiseen liittyviin toimintoihin, kuten alkutervehdyksiin, maksamiseen, riisumiseen ja pukemiseen, seksin harrastamiseen, peseytymiseen ja hyvästelyyn. Toisin sanoen varaamasi aika alkaa astuessasi asuntooni ja loppuu poistuessasi asunnostani. Tämä on hyvä ottaa huomioon aikaa varatessa ja varata riittävän pitkä aika.


Peseytymistilat?

Luonani pääset halutessasi suihkuun ennen ja/tai jälkeen tapaamisen. Minulla on sinulle varattuna puhdas pyyhe ja suihkusaippuaa. Saat minusta myös halutessasi suihkuseuraa. Ennen tapaamista pääset pesemään heti kätesi tai käyttämään vaihtoehtoisesti käsidesiä.


Kävin juuri testeissä, ja olen molemmista päistä terve. Voimmeko panna paljaalla, tai voitko ottaa ilman kumia edes suihin?

Emme voi ja en voi. Tästä en tee poikkeuksia. Suihinotto ja yhdyntä tapahtuu aina kondomin kanssa. Yhdyntään on saatavilla myös naistenkondomeja. Minua saat nuolla suuseksisuojan kanssa tai halutessasi ilman sitä.


Kokorajoitus anaalissa?

Peppuseksi kanssani onnistuu ainoastaan pieni- ja normaalipeniksisien kanssa. Peniksen pituudella ei ole merkitystä, mutta paksuus on se kriittinen tekijä. Mitään tarkkaa kokomittaa minulla ei rajana ole. Lopullisen päätöksen teen aina tapauskohtaisesti paikan päällä. Anaaliseksilisän (+40€) rahastan etukäteen muun maksun yhteydessä, ja palautan sen tarvittaessa, jos peniksesi osoittautuu silmämääräisesti liian isoksi. Anaaliseksilisää veloitan aina, jos haluat työntää peppuuni tai haluat omaan peppuusi työnnettävän jotain.


Onko fantasiani liian pervo?

Todennäköisesti ei ole. Kerro siitä minulle rohkeasti, niin ehkä voimme toteuttaa sen!


Saako sinulle tehdä mitä vaan?

Onnistuneen tapaamisen lähtökohtana on se, että kumpikin meistä nauttii olostaan hauskaa pitäen ja toisen rajoja kunnioittaen. Kummallakin on aina oikeus kieltäytyä toiminnasta ja tarvittaessa lopettaa tapaaminen kesken kaiken. Jos jonkin asian onnistuminen mietityttää, kysy siitä etukäteen tai tapaamisemme aikana.


Mitä et suostu tekemään?

Palveluvalikoimaani eivät kuulu esimerkiksi kaviaari, kuukautisverileikit, neuloilla tai sondeilla leikkiminen, fistaus, sidotuksi tuleminen, kultainen suihku (virtsaa tarjoan sinulle ainoastaan lasista), eläinten tai alaikäisten kanssa seksin harrastaminen.


Saanko laueta useamman kerran?

15 minuutin pikatapaamisessa laukeamisten määrä on rajoitettu yhteen laukeamiseen. Pidemmissä tapaamisissa saat laueta niin monta kertaa kuin se sinulle on fyysisesti mahdollista.


Mitä jos en laukea tai en saa erektiota?

Veloitan ajastani, joten laukeamattomuus ei vaikuta tapaamisen hintaan. Voit ostaa kesken tapaamisen lisäaikaa aikatauluni niin salliessa. On hyvä muistaa, että seksi voi olla vaikka kuinka hyvää ilman erektiotakin.


Olen melko kokematon. Voinko silti tulla?

Olet erittäin tervetullut! Varaa tapaamiselle runsaasti aikaa, jotta voimme edetä rauhalliseen tahtiin jännitystä pikkuhiljaa karistaen. Minä pidän huolen sinusta ja tapaamisen kulusta toiveitasi kunnioittaen. Voin myös toimia sinulle opettajattarena seksin saloihin. Kunhan olet vähintään 18-vuotias, niin kaikki on kunnossa ja leikit alkakoon!


Ovatko palvelusi tarkoitettu vain miehille?

Tarjoan seksipalveluja aivan kaikille sukupuoleen katsomatta.


Teetkö eroottista hierontaa?

Kokovartalohierontoja en valitettavasti tarjoa. Jos eroottinen hieronta tarkoittaa sinulle runkkausta, niin se onnistuu kyllä. Veloitan käsitöistä normaalin hinnaston mukaan.


Teetkö kimppoja?

Teen kimppoja erittäin mielelläni, mutta en tällä hetkellä itse järjestä sellaisia. Voit ottaa mukaan toisen palveluntarjoajan, kaverisi tai kumppanisi, ja pidetään kolmistaan hauskaa! Ennen M+N+M-kimppaa haluan tavata sinut (M) etukäteen kahdenkeskisten leikkien merkeissä luottamuksen muodostamiseksi.


Eivät kai lemmikkieläimesi ole tiellä/ samassa huoneessa/ syö minua?

Lemmikkieläimeni ovat ystävällisiä ja sosiaalisia karvakasoja, jotka tulevat tervehtimään sinua emäntänsä (eli minun) kanssa eteiseen asuntooni saapuessasi. Siirtyessämme makuuhuoneeseen privaatteihin puuhiin eläimet jäävät toiseen huoneeseen, ja saamme keskittyä vain toisiimme. Keikoilla ollessani eläimet eivät pääsääntöisesti matkusta mukanani. Jos olet allerginen, voimme tavata hotellihuoneessasi asuntoni sijaan.


Miten saan sinuun yhteyden?

Minuun saat yhteyden lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen nanna@bbwnanna.com.


Lähetin sinulle sähköpostia. Miksi et vastaa minulle?

Jos et ole saanut vastausta, kannattaa odottaa vielä hetki. Vastaan kaikkiin asiallisiin viesteihin sopivan hetken tullen. Jos vastausta ei siltikään kuulu, kannattaa tarkistaa, minkälaisella viestillä minua lähestyit. Sähköposti, jossa lukee pelkkä ”Moi” tai ”Mitä kuuluu?”, ei johda mihinkään. Jos taas lähetät minulle asiallisen viestin, jossa kerrot milloin haluaisit tavata, minkäpituisen ajan haluaisit varata, ja minkälaisesta palvelusisällöstä olisit kiinnostunut, saat minulta vastauksen aivan varmasti ja tapaaminen toteutuu ongelmitta!

Onko yksityisyyteni turvassa?

On. Tapaamisten tärkeimpänä ehtona on aina molemminpuolinen luottamus.


Do you speak English?

Yes, I provide escort services in Järvenpää also in English.


Voitko lähettää minulle lisäkuvia itsestäsi  tai voimmeko videokuvata tapaamisemme?

Lisäkuvia en valitettavasti lähetä kenellekään, eikä tapaamistamme voi videokuvata. Olen perustanut OnlyFans-profiilin, josta kuukausimaksua vastaan pääset katsomaan tekemiäni tuhmia videoita. Osoite tililleni on onlyfans.com/bbwnanna

Jos mieltäsi jäi vielä kaivertamaan jokin asia, ota rohkeasti minuun yhteyttä sähköpostitse nanna@bbwnanna.com.